A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Вагітні отримають декретну допомогу від Фонду навіть з-за кордону

Вагітні отримають декретну допомогу від Фонду навіть з-за кордону

Для вагітних працівниць, які виїхали за кордон через війну, Фонд соціального страхування України профінансує декретні допомоги, навіть якщо вони не встигли оформити лікарняний в Україні. Аби це стало можливим, фахівці Міністерства охорони здоров’я спростили процедуру формування медвисновків – отримати е-лікарняний після настання 30 тижня вагітності тепер можна дистанційно. Для цього вагітна має зв’язатись зі своїм лікарем в Україні, який вів або продовжує вести її вагітність – він перевірить попередні медичні записи і створить медвисновок, на базі якого автоматично сформується електронний лікарняний.

20:28 05.05.2022

Вячеслав Соколовий провів розширене засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування

Вячеслав Соколовий провів розширене засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування

5травня відбулося розширене засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної Ради. Участь у ньому взяли голова обласної Ради Вячеслав Соколовий,  Вінницький міський голова Сергій Моргунов, голови районних рад, сільські, селищні, міські голови, голови постійних комісій, директор Департаменту фінансів обласної державної адміністрації Микола Копачевський.

16:22 05.05.2022

Працівники селищної ради та її структурні підрозділи на місцях працюють у штатному режимі

Працівники селищної ради та її структурні підрозділи на місцях працюють у штатному режимі

На 71 дні війни всі працюють у штатному режимі. Працівники селищної ради та її структурні підрозділи на місцях. Комунальні служби забезпечують чистоту усіх населених пунктів нашої громади.

08:44 05.05.2022

Ювілейний день народження Ніни Степанівни Пацюк

Ювілейний день народження Ніни Степанівни Пацюк

Сьогодні свій ювілейний день народження відзначає Ніна Степанівна Пацюк – староста Раківського старостинського округу, багаторічний мудрий, принциповий, порядний керівник громади, палкий патріот рідного села, добра, щира, пряма людина, до думки якої прислухаються односельці, друзі, знайомі. А ще Ніна Степанівна – гарна дружина, любляча і турботлива бабуся, вірна подруга, яка за тисячею громадських турбот і справ уміє знайти час для спілкування з рідними, колегами – колишніми і теперішніми.

11:03 02.05.2022

ДО УВАГИ жителів Томашпільської ТГ

ДО УВАГИ жителів Томашпільської ТГ

Томашпільська філія Вінницького обласного центру зайнятості  ПОВІДОМЛЯЄ «Із початку військових дій в країні, у службі зайнятості створено низку Telegram-каналів та чат-ботів для пришвидшення як пошуку роботи, так і підбору працівників через сервіси служби зайнятості. Закликаємо роботодавців приєднуватися до наших комунікаційних майданчиків

08:46 02.05.2022

Спрощення нормативно-правового регулювання діяльності суб’єктів господарювання у галузі бджільництва в умовах воєнного часу:

Спрощення нормативно-правового регулювання діяльності суб’єктів господарювання у галузі бджільництва в умовах воєнного часу:

!    Законом України від 24 березня 2022 року № 2145-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану» прийнято зміни до Земельного кодексу України та Закону України «Про оренду землі» з метою спрощення земельних відносин в частині доступу суб’єктів господарювання до земельних ділянок сільськогосподарського призначення. !    Постановою Кабінету Міністрів України від 13 березня 2022 року № 303 «Про припинення заходів державного нагляду (контролю) і державного ринкового нагляду в умовах воєнного стану» запроваджено мораторій на проведення планових/позапланових перевірок підприємців на період воєнного стану.

08:36 02.05.2022

Герої не вмирають

Герої не вмирають

В суботу, 30 квітня, виповнюється 6 років, як, захищаючи Україну від російських загарбників, відстоюючи її територіальну цілісність, суверенітет і незалежність, під селищем Луганське Бахмутського району (Донеччина) загинув  наш земляк Вадим Тарабанов.

13:52 29.04.2022

Томашпільські електромережі повідомляють

Томашпільські електромережі повідомляють

Шановний споживач! В Україні продовжує діяти режим воєнного стану. Працівники нашого Товариства захищають Україну у лавах ЗСУ та підрозділах територіальної оборони. Але, попри нестачу працівників та такий важкий стан для країни, ТОВ "ЕНЕРА ВІННИЦЯ" продовжує свою роботу, забезпечуючи своїх споживачів життєво необхідними послугами.

14:35 26.04.2022

Міжнародний  День пам’яті Чорнобильської трагедії

Міжнародний День пам’яті Чорнобильської трагедії

26 квітня минає 36 років  з тих пір, коли в Україні сталася найбільша в світі на той час техногенна катастрофа - аварія на Чорнобильській АЕС. Вона стала болючою історією для всього світу і залишається важкою спадщиною майбутнім поколінням багатьох держав. Однак наслідки цієї трагедії могли бути ще набагато масштабнішими.

08:22 26.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь