A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Життя триває!

Життя триває!

Війна не зупиняє закоханих у прагненні офіційно скріпити свій союз – у Томашпільській громаді у квітні 2022 року створено 25 нових сімей. Примітно, що всього з січня по квітень зареєстровано 49 шлюбів.

10:40 11.05.2022

Томашпільські електромережі повідомляють

Томашпільські електромережі повідомляють

У зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанціях та повітряних лініях електропередач, буде здійснюватися вимкнення електроенергії з 09.30 год до 15.30 год:

08:47 11.05.2022

З роси й води, шановна імениннице!

З роси й води, шановна імениннице!

Саме сьогодні, 10 травня, виповнилося 90 років ще одній мешканці Томашпільської територіальної громади, жительці села Нетребівка  Олександрі Михайлівні Карандюк. Привітати шановану в селі жінку, матір трьох дітей, яких поставила на ноги, дала всім вищу освіту, збагативши державу на лікаря, економіста та військового медика, прийшли староста Нетребівського старостинського округу Валентина Дубчик, діловод старостинського округу Надія Засунько та вручили іменинниці подарунки і квіти, подякували їй за багаторічну працю в колгоспі, за материнський труд, за людяність і доброту, побажали іменинниці міцного здоров’я, ще довго прожити на світі, радуючи рідних і близьких своєю мудрістю і щирою материнською любов’ю. Свої щирі вітання і найкращі побажання миру, спокою та довголіття ювілярці передав і селищний голова Валерій Немировський.

15:29 10.05.2022

З роси й води, шановна імениннице!

З роси й води, шановна імениннице!

 Сьогодні, в чудову травневу пору (10.05) свій 90- річний ювілей відзначає жителька Томашполя Ольга Дорофіївна Лукашенко. В цей день до ювілярки завітали директор Центру надання соціальних послуг Томашпільської селищної ради Людмила Поперечна, головний спеціаліст відділу освіти, спорту, культури і туризму селищної ради Інна Карпин. Гостей на затишному подвір’ячку зустріла сама іменинниця, зі сльозами на очах приймала  вітання, які вони передали від селищного голови Валерія Немировського, дякувала за подарунок і квіти.

13:17 10.05.2022

Не померкне пам'ять про війну

Не померкне пам'ять про війну

      Пам'ять…  Вона нетлінна й вічна… Вона дивиться на нас із старих фронтових світлин, з тих речей, що їх зберігають колишні фронтовики. Вона не дає зникнути жодній героїчній сторінці історії боротьби з фашизмом і перемоги над ним. Нині з нами поруч   ще живуть ті, хто став частинкою цієї історії, хто  виборював для нас, для майбутніх поколінь право на життя, на мир і вільну працю.

13:37 09.05.2022

Вітаємо з ювілеєм

Вітаємо з ювілеєм

Цими днями свій поважний 90-річний ювілей відзначав житель смт. Томашпіль Сафрон Єфремович Стромило. Цього невисокого зростом сивочолого чоловіка добре знають в селищі і не тільки в Томашполі, а й в колишньому Томашпільському районі й області як висококваліфікованого, знаючого бухгалтера, людину чесну й принципову, справжнього професіонала своєї улюбленої  справи.

10:51 09.05.2022

Перемогли фашизм - переможемо рашизм!

Перемогли фашизм - переможемо рашизм!

Минає 77-ма весна ПЕРЕМОГИ над нацистськими загарбниками.  Саме 7 травня 1945 року був підписаний Акт воєнної капітуляції фашистської Німеччини, який набрав чинності о 23.01 год. 8 травня 1945 року.  Завершилася наймасштабніша в історії людства війна, що принесла незліченні жертви, страждання і страшні руйнування, завдала непоправних втрат людській цивілізації та культурі.

10:45 09.05.2022

З Днем пам’яті та примирення і 77-ї річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 – 1945 років!

З Днем пам’яті та примирення і 77-ї річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 – 1945 років!

             Шановні томашпільчани!          Дорогі захисники та ветерани Другої світової війни! В ці дні ми вшановуємо тих, хто, жертвуючи собою, врятував нашу землю від фашистського поневолення, подарував нам мир і свободу.  У своїх серцях ми завжди будемо нести світлу пам’ять про мільйони загиблих, полеглих  у  боях  і  закатованих  у  нацистських  таборах.  Низько  вклоняємося вам,  ветерани  фронту  і  тилу,  що на  своїх  плечах  винесли  тягар  війни,  титанічною  працею  наближали  розгром  ворога,  піднімали  країну  із  руїн  у  повоєнні  роки. Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня пам’яті та примирення і 77-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 – 1945 років!

10:42 09.05.2022

З ДНЕМ МАТЕРІ

З ДНЕМ МАТЕРІ

Щороку другої неділі травня, який уважається місяцем Пречистої Діви Марії,  відзначаємо День матері. Це свято – особливе, сповнене великого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до матерів. Тепло їхніх сердець завжди залишається з нами, зігріває у дні свят і підтримує в години випробувань.  

10:39 09.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь