A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Запрошуємо на Великодню виставку

Запрошуємо на Великодню виставку

Шановні томашпільчани, гості нашого селища! Запрошуємо вас відвідати Великодню виставку до Свята Пасхи, яка розгорнута в  центрі культури і дозвілля Томашпільської селищної ради. Автор виставкових робіт -  Козачук Ольга Іванівна, талановитий художник, майстер народного живопису з Ракової. Частина її тематичних художніх виробів  та робіт, які надали для виставки працівники всіх сільських будинків культури нашої територіальної громади, цими днями прикрашатимуть центральну площу селища. Тож приходьте, милуйтеся чудовими творіннями фантазії і людських рук, долучайтеся до краси та бережливо ставтеся до наших українських традицій

14:55 19.04.2022

Увага важлива інформація!

Увага важлива інформація!

УВАГА! Шановні мешканці Донецької та Луганської областей, якщо Ви чи Ваші близькі стали свідками (потерпілими) від злочинної діяльності окупаційних військ збройних сил російської федерації або підконтрольних їм терористичних організацій «л/днр» та бажаєте надати свідчення з приводу вказаних обставин просимо Вас звертатись через можливості мессенджерів «WhatsАрр», «VіЬег», «Теlеgram» та «Signal»:

10:34 16.04.2022

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 3 місяці 2022 року

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 3 місяці 2022 року

    Станом на 1 квітня 2022 року до загального фонду бюджету Томашпільської селищної територіальної громади надійшло 22 726 751 грн. власних доходів (без врахування міжбюджетних трансфертів), що становить 105,1 % виконання до  плану на 3 місяці в сумі 21 632 288 грн. та 17,4 % виконання до плану на рік в сумі 130 417 600 грн.

11:24 15.04.2022

Відбулося  засідання виконкому селищної ради

Відбулося засідання виконкому селищної ради

У черговому засіданні виконкому Томашпільської селищної ради, що відбулося 12 квітня 2022 року, взяли участь 24 членів виконкому із 26 та запрошені, які підготували інформацію з ключових питань, внесених до порядку денного. Головував на засіданні селищний голова Валерій Немировський. На засіданні члени виконкому внесли зміни до рішення 23 сесії селищної ради № 2559 від 15.02.2021 року «Про Програму підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву на території Томашпільської селищної ради на 2022 – 2025 роки» ( інформував перший заступник селищного голови Віталій Годний), а також до рішення 18 позачергової сесії селищної ради № 2088 від 23.12.2021 р. «Про бюджет Томашпільської селищної територіальної громади на 2022 рік (0251000000)» (інформувала начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата).

14:07 12.04.2022

Громадське обговорення щодо реорганізації та перейменування закладів загальної середньої освіти на території Томашпільської територіальної громади

Громадське обговорення щодо реорганізації та перейменування закладів загальної середньої освіти на території Томашпільської територіальної громади

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо реорганізації та перейменування закладів загальної середньої освіти на території Томашпільської територіальної громади 1.Найменування організатора громадського обговорення –  Томашпільська селищна рада. 2.Мета: цей проєкт підготовлений з метою трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Томашпільської селищної ради відповідно до вимог Закону України «Про повну загальну середню освіту».

08:47 12.04.2022

Незабутнє

Незабутнє

  І знову, як і тоді, 7 років назад,  прийшла в Україну весна. А пам'ять знову повертає нас у той уже неблизький час, коли 12 квітня 2015 року в нашу громаду надійшла трагічна звістка про те, що , захищаючи на сході у зоні АТО рідну Батьківщину, її незалежність і суверенітет, в бою з російським агресором загинув житель с. Вапнярки Анатолій Дубчак ( 29.10. 1991 – 12.04. 2015). Сім років туга і сум незагойною раною живуть у серцях рідних, друзів, односельців, всіх , хто знав Анатолія – доброго, людяного, щирого і вірного, справжнього сина, воїна-захисника України.

08:11 12.04.2022

Слова вдячності до жителів нашого містечка-побратима Тшцянка

Слова вдячності до жителів нашого містечка-побратима Тшцянка

Слова вдячності до жителів нашого містечка-побратима Тшцянка (Великопольського воєводства Польща) в лиці burmistrz Krzysztof Wojciech Jaworski та директора місцевої школи Waldemar Lastowski за надану гуманітарну допомогу для вимушених переселенців, які перебувають на території нашої громади! Дякуємо за турботу і підтримку та Ваші щирі і чуйні серця. відстань між нашими містечками 1250 км

15:23 11.04.2022

На час війни призначити лікарняні можна на підставі листка на роздрукованому бланку: як подати заяву-розрахунок

На час війни призначити лікарняні можна на підставі листка на роздрукованому бланку: як подати заяву-розрахунок

Через бойові дії, ускладнену логістику і технічні обмеження, створення електронних лікарняних або видача паперових листків непрацездатності сьогодні можуть бути ускладнені. Аби це не вплинуло на можливість і строки отримання допомог від Фонду соціального страхування України, ми напрацювали зміни до нормативно-правових актів, які дозволяють видати листок непрацездатності попри зупинення доступу лікаря до електронних систем, а також у виняткових, визначених МОЗ випадках, попри відсутність бланків.

14:58 08.04.2022

Вінницька дирекція АТ «Укрпошта» інформує

Вінницька дирекція АТ «Укрпошта» інформує

«Шановні мешканці, друзі. Усім нам важливо, щоб комунальні підприємства працювали. А для цього їм потрібні кошти, в тому числі і ті, які ЖЕК, газова компанія, тепловик, водоканал отримують щомісяця від нас з вами за спожиті послуги. Тому прошу всіх, хто має таку можливість, сплатити комунальні платежі. В тому числі це можна зробити у відділеннях Укрпошти або звичним для вас способом. Кожен з нас відповідальний за успіх нашої країни.»

11:59 08.04.2022

Гарний подарунок до величного свята

Гарний подарунок до величного свята

У день великого християнського свята – на Благовіщення – з гарною благою звісткою і не просто з привітанням, а й з гарним дарунком завітав до працівників місцевої служби ДСНС селищний голова Валерій Немировський. Він вручив колективу наших рятувальників надзвичайно потрібні в роботі пожежні каски (13 штук) , 4 пожежні пояси, пально-мастильні та будівельні матеріали, придбані за кошти місцевого бюджету.

14:48 07.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь