A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Україна вшановувала пам'ять загиблих у боях за незалежність, територіальну цілісність  і суверенітет своїх захисників.

Україна вшановувала пам'ять загиблих у боях за незалежність, територіальну цілісність і суверенітет своїх захисників.

29 серпня 2021 року Україна вшановувала пам'ять загиблих у боях за незалежність, територіальну цілісність  і суверенітет своїх захисників. Урочистості в рамках державного відзначення Дня пам’яті відбулися в Томашполі. В них узяли участь селищний голова Валерій Немировський, керівники установ, організацій територіальної громади, учасники АТО/ООС, вихованці Томашпільської ДЮСШ, що займаються в клубі рукопашного бою, разом з тренером Сергієм Водянюком, батьки наших загиблих героїв – земляків, жителі селища.

09:50 30.08.2021

Засідання виконкому селищної ради відбулося

Засідання виконкому селищної ради відбулося

У засіданні виконкому Томашпільської селищної ради, яке відбулося 28 серпня, взяли участь 22 члени виконкому із 26 та запрошені. На засіданні головував селищний голова Валерій Немировський. Було розглянуто 23 питання порядку денного.  Так першими члени виконкому прийняли рішення щодо схвалення прогнозу попередніх показників економічного і соціального розвитку Томашпільської територіальної громади на 2022 – 2024 роки та щодо схвалення «Прогнозу бюджету Томашпільської селищної територіальної громади на 2022 – 2024 роки (02512000000) ». З прогнозними показниками присутніх ознайомила начальник фінансового відділу селищної ради Наталія Щербата.

14:20 28.08.2021

ГУ ДПС у Вінницькій області інформує.

ГУ ДПС у Вінницькій області інформує.

Під час одноразового (спеціального) добровільного декларування готівка в національній та іноземній валютах може бути задекларована після їхнього розміщення на спецрахунках у банку Головне управління ДПС у Вінницькій області інформує, що відповідно до п. 9 підрозділу 9 прим. 4 розділу ХХ Податкового кодексу України передбачено, що для цілей одноразового (спеціального) добровільного декларування декларант має розмістити кошти в національній та іноземній валютах у готівковій формі та/або банківських металах на поточних рахунках із спеціальним режимом використання в банках України (далі - Спецрахунки) до подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації. 

13:27 28.08.2021

Про скликання позачергової 12 сесії 8 скликання Томашпільської селищної ради

Про скликання позачергової 12 сесії 8 скликання Томашпільської селищної ради

Відповідно до розпорядження селищного голови від 26 серпня 2021 року №226 "Про скликання 12 позачергової сесії Томашпільської селищної ради" 30 серпня 2021 року відбудеться засідання 12 сесії селищної ради в залі засідань селищної ради за адресою площа Тараса Шевченка 4. Початок о 9 год.

08:23 28.08.2021

ОГОЛОШЕННЯ про збір ідей проектів для розробки плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Томашпільської селищної ради на період 2021-2023 роки

ОГОЛОШЕННЯ про збір ідей проектів для розробки плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Томашпільської селищної ради на період 2021-2023 роки

Стратегія – визначення майбутнього, до якого прагне громада! Її наявність допоможе досягнути успіху у реалізації будь-яких проєктів.

10:05 27.08.2021

Запрошуємо до участі у виставці   «АГРО - Вінниця»

Запрошуємо до участі у виставці «АГРО - Вінниця»

Вінницька обласна рада повідомляє , що з 7 по 9 вересня 2021 року з 9.00 до 18.00 години проходитиме сільськогосподарська виставка «АГРО - Вінниця» на базі аеропорту «Вінниця». Понад 200 учасників виставки, серед яких представники українських і світових виробників сільгосптехніки й устаткування, презентуватимуть найсучасніші технології та інноваційні рішення, що впливають на інтенсивний розвиток агробізнесу.

13:30 26.08.2021

Томашпільська територіальна громада на фестивалі «Скарби Поділля»

Томашпільська територіальна громада на фестивалі «Скарби Поділля»

Синім небом, яскравим сонечком, чистими квітучими вулицями Вінниця зустрічала 23 серпня  томашпільську делегацію, що прибула на ХІІІ обласний фестиваль народної творчості  «Скарби Поділля».  На центральній алеї, що веде до літнього театру в парку ім. Миколи Леонтовича,  розгорнули свої виставкові експозиції представники територіальних громад області.

12:12 26.08.2021

Патронатна сім'я

Патронатна сім'я

26 січня 2016 року був прийнятий Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціального захисту дітей та підтримки сімей з дітьми», який уперше в українському законодавстві закріпив таку сімейну форму влаштування дітей, як патронатна сім’я. Що таке патронат?

11:36 26.08.2021

БЛАГОДІЙНИЙ ПРОЕКТ ДО 30-РІЧЧЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ “КРАЇНА ДОБРИХ СЕРДЕЦЬ”

БЛАГОДІЙНИЙ ПРОЕКТ ДО 30-РІЧЧЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ “КРАЇНА ДОБРИХ СЕРДЕЦЬ”

Томашпільська територіальна громада долучилася до проведення заходів, які зорганізовані в рамках Всеукраїнського благодійного проєкту «Країна добрих сердець», приуроченого 30-річчю Незалежності України,  і провела конкурс малюнків на асфальті на тему співзвучну з назвою проекту, який покликаний привернути увагу до родини українців Руслана та Анни Кудрявських, що вже понад 10 місяців ведуть боротьбу з страшною хворобою єдиного синочка Єгорчика.        20 серпня 2021 року о 13:20 на центральній площі Томашполя зібралися  діти. щоб долучитися до конкурсу малюнків на асфальті «Країна добрих сердець», та дорослі - підтримати фінансовою допомогою.

15:33 25.08.2021

Томашпільська громада відзначила День народження України

Томашпільська громада відзначила День народження України

Урочисті заходи з нагоди 30-річчя Незалежності України в Томашпільській громаді розпочалися ще 20 серпня, коли на головній площі селища Центр надання соціальних  послуг селищної ради організував конкурс дитячого малюнка на асфальті з метою збору коштів на придбання найдорожчого в світі лікарського препарату для врятування життя Єгорчику Кудрявському з Броварів, якому 1 рік і 8 міс. Благодійна акція «Країна добрих сердець» проводилася за ініціативи благодійного фонду «Світло в тобі». Необхідну суму треба зібрати швидко, адже ввести хлопчикові препарат слід до дворічного віку. Шанс врятувати йому життя є, і наші громадяни, особливо діти, намагалися  підтримали фінансово і морально родину Кудрявських. 

14:11 25.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь