A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Звертайтеся – і вам допоможуть

Звертайтеся – і вам допоможуть

 Серед послуг, які надає Центр надання соціальних послуг селищної ради, є і адресна натуральна допомога. Вона передбачає надання матеріальної допомоги у вигляді речей, взуття, предметів домашнього вжитку, продуктових та/або  овочевих наборів, продуктів харчування тощо. Цією допомогою можуть скористатися насамперед підопічні Центру. За потреби тим, кого обслуговує Центр, в межах соціальної послуги надаються й  послуги перукаря чи швачки. А щоб надавати такі послуги, при Центрі створено Банк одягу і речей. Тут можна підібрати необхідне: як  речі для немовлят,  малюків,  так і для дітей старшого віку, і для дорослих.

16:15 20.07.2021

Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області наголошує

Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області наголошує

На території Вінницької області відмічено випадки порушення суб’єктами господарювання вимог чинних нормативних актів з питань поводження з пестицидами і агрохімікатами, особливо в частині недотримання вимог «Державних санітарних правил авіаційного застосування пестицидів і агрохімікатів у народному господарстві України» (ДСП 382-96).

13:40 20.07.2021

Позачергова  10  сесія Томашпільської селищної ради відбулася

Позачергова 10 сесія Томашпільської селищної ради відбулася

Розпорядженням селищного голови № 193 від14 липня 2021 р. скликано позачергову 10 сесію селищної ради 8 скликання. У її роботі 16 липня 2021 р. взяли участь 16 депутатів із 26 та запрошені:  старший уповноважений Тульчинського відділення СБУ у Вінницькій області Олександр Білошкап, заступник селищного голови Віталій Годний,  начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата, начальник відділу соціально-економічного  розвитку, ЖКГ та земельних ресурсів Павло Кушнір, директор комунального підприємства «Томашпільводоканал» Наталія Пшенична, старости сіл територіальної громади.  Головував на сесії селищний голова Валерій Немировський. 

15:32 16.07.2021

Коли за діло береться  навіть маленька громада

Коли за діло береться навіть маленька громада

Не впізнати  сьогодні маленьку вуличку в смт. Томашпіль, що носить горде імя великого українця, майстра слова Миколи Гоголя. Зміни, що сталися з нею, - результат праці, натхнення і завзяття, активного ставлення до життя небайдужих людей.

14:06 16.07.2021

Графік  виїзних прийомів громадян

Графік виїзних прийомів громадян

Графік виїзних прийомів громадян головою та заступниками голови Тульчинської районної державної адміністрації  в територіальних громадах  у другому півріччі 2021 року

16:29 15.07.2021

Засідання виконкому: вирішували робочі питання

Засідання виконкому: вирішували робочі питання

 У засіданні виконкому Томашпільської селищної ради, яке відбулося 15 липня, взяли участь 16 членів виконкому із 26. На засіданні головував селищний голова Валерій Немировський. Порядок денний  складався    з 8-и питань. По першому питанню, що стосувалося затвердження звіту про виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної   громади у І півріччі 2021 року, присутніх інформувала начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата.

14:01 15.07.2021

Оперний фестиваль під відкритим небом OPERAFEST TULCHYN вже вчетверте в Тульчині

Оперний фестиваль під відкритим небом OPERAFEST TULCHYN вже вчетверте в Тульчині

Нарешті ми знову проведемо Оперний фестиваль під відкритим небом OPERAFEST TULCHYN вже вчетверте в Тульчині, що на нашому 15-ому окрузі. Саме завдяки цій знаковій події, яку ми разом з Миколою Кучером підтримали ще в 2017 році і яка за три роки зібрала більше 170 тис глядачів, вдалось привернути увагу до порятунку унікальної історичної пам’ятки національного значення – Палацу Потоцького, на території якого відбувається OPERAFEST TULCHYN. Ми почати залучати державне та грантове фінансування на відновлення головної окраси області. Два останні роки завдяки залученим з Державного фонду регіонального розвитку коштам проводиться реконструкція території палацу на загальну вартість 32 млн. грн., а також будуються дороги, які ведуть до Тульчина, розбудовують і реалізовуються важливі для розвитку громади проєкти.

10:41 14.07.2021

Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» під гаслом «Здорові немовлята»

Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» під гаслом «Здорові немовлята»

По всіх регіонах України вже 16 років поспіль проходить Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» під гаслом «Здорові немовлята». 11 липня 2021 року Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг»  було проведено захід в рамках  Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» у Томашпільській ТГ, до проведення акції також долучився «Центр культури і дозвілля» Томашпільської селищної ради, та наші талановиті дівчатка Іринка Кривов’яз і Алінка Слободянюк, які супроводжували акцію своїми співочими голосами .

11:29 12.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь