A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Повідомлення про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Повідомлення про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

1.    Повна назва документа державного планування: Детальний план території для розташування тимчасової мобільної асфальтобетонної установки на земельній ділянці загальною площею 2,0 га, яка розташована на території Томашпільської селищної ради (за межами населеного пункту) Тульчинського району Вінницької області.

15:05 07.07.2021

30-річчю Незалежності України присвячується

30-річчю Незалежності України присвячується

В рамках плеяди культурно – мистецьких  заходів, започаткованих Вінницькою обласною держадміністрацією з нагоди відзначення 30-ої річниці незалежності України,  з 21 червня по 3 липня 2021 року в с. Буша Ямпільської територіальної громади на території державного історико – культурного заповідника «Буша» відбувся Всеукраїнський фестиваль «Подільський оберіг» під гаслом «Ти у мене єдина».

14:01 06.07.2021

Читайте в книзі «Почесні імена України – еліта держави»

Читайте в книзі «Почесні імена України – еліта держави»

     Київське видавництво «Логос», створене ще  у 2006 році,  до 30-річного ювілею незалежності України підготувало нове  6-те видання із серії «Почесні імена України – еліта держави». Книга, видана цьогоріч, охоплює значний пізнавальний пласт з історії українського державотворення від часів Київської Русі до наших днів. Кожна сторінка розповідає про славетні звитяги українського народу в праці, інтелекті, духовності і зброї, про те, що здатне об’єднувати наших людей в їх бажанні творити і розвивати свою державу – вільну, суверенну і незалежну. Книга містить величезний ілюстративний матеріал, який значно доповнює розповіді. 

09:56 06.07.2021

Ти – охоронець порядку, закону вірний страж…

Ти – охоронець порядку, закону вірний страж…

Згідно з Указом Президента України від 4 квітня 2018 року в нашій державі 4 липня відзначається День національної поліції України. Цим Указом держава окреслила й головні завдання Національної поліції – реалізація державної політики в сферах забезпечення охорони прав людини, інтересів держави і суспільства, протидії злочинності, підтримки громадської безпеки і порядку, надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або через надзвичайні ситуації потребують такої допомоги.

15:29 02.07.2021

Шановні працівники споживчої кооперації, ветерани, пайовики!

Шановні працівники споживчої кооперації, ветерани, пайовики!

Вітаю вас із професійним святом – Міжнародним днем кооперації, який щорічно відзначається в першу суботу липня.   В останні роки споживча кооперація працює в нових ринкових умовах і намагається сповна виконувати своє головне завдання, історично притаманну їй місію – вірно служити людям праці і державі. Своєю діяльністю, шановні кооператори, ви сприяєте впровадженню економічних і соціальних реформ, розвиткові підприємницької ініціативи, задоволенню потреб людей у якісних товарах і послугах, створюєте умови для підвищення добробуту населення.

15:08 02.07.2021

Шановні працівники органів правопорядку, ветерани служби!

Шановні працівники органів правопорядку, ветерани служби!

Згідно з Указом Президента України від 4 липня 2018 року в нашій державі відзначається День національної поліції України. Цим Указом держава окреслила й головні завдання Національної поліції – реалізація державної політики в сферах забезпечення охорони прав людини, інтересів держави і суспільства, протидії злочинності, підтримки громадської безпеки і порядку, надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або через надзвичайні ситуації потребують такої допомоги.

14:52 02.07.2021

Паломники знову в дорозі

Паломники знову в дорозі

За доброю традицією 1 липня від Томашпільського костьолу Божої Матері з гори Кармель після пастирського благословення, даного отцем Радославом, вирушили паломники до Летичева, де зберігається ікона Летичівської Божої Матері – захисниці Поділля і Волині.    Цього року кількість учасників ходи зменшено у зв’язку з епідемією коронавірусу, але це не впливає на суть заходу, який покликаний нести духовність, сповідувати високі моральні принципи в житті кожної людини, збагачувати серця вірян милосердям, любов’ю і вірою. П’ять днів з піснеспівами, читанням, службою Божою в храмах ітимуть паломники до місця святині, щоб там усім разом поклонитися Божій Матері, попросити в неї заступництва і захисту. Віриться, що щира молитва кожного буде почута і Мати Божа візьме під свою опіку всіх, хто працює, особливо на ниві волонтерства, підтримає в хвилини неспокою та життєвих труднощів, зміцнить віру, надію і любов.

14:37 01.07.2021

Прощавай, школо! Здрастуй, доросле життя!

Прощавай, школо! Здрастуй, доросле життя!

Хвилюючі незабутні звуки шкільного вальсу … Усміхнені дівчата, одягнені у вишукані сукні, і хлопці в парадних костюмах… Схвильовані, але не подають виду татусі і лагідні зі сльозинкою очі матусь… Це картинка  випускного вечора, яким традиційно завершується навчальний рік у школах. Випуск 2021 року був нетрадиційним, як і сам навчальний рік, на який  випали складні випробування через всесвітню епідемію коронавірусу. Та все ж випускникам Томашпільської школи – гімназії  це не завадило добре підготуватися і показати гарні результати  на зовнішньому незалежному оцінюванні. Саме про успіхи учнів 11-их класів говорив у своєму виступі на урочистостях директор школи Павло Антонишин, вручаючи свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти з відзнакою та золоті медалі Ірині Сергушовій, Анні Ставнійчук, Анастасії Щербатій, Юлії Підгорній, срібну медаль – Андріані Конофольській та  Віталіні Фірко, про те, що більше 190 балів набрали окремі учні школи під час здачі ЗНО, коли відзначав успіхи випускників не лише у здобутті знань, але й спортивних досягнень.

14:12 01.07.2021

З ювілеєм тебе, Конституціє України!

З ювілеєм тебе, Конституціє України!

25 років тому в ніч з 27 на 28 червня 1996 року Верховна Рада України прийняла головний документ держави – Конституцію  незалежної соборної демократичної України. Ця подія стала важливою віхою в новітній історії Української держави, адже на фундаментальних засадах Основного Закону : верховенстві права, юридичній силі, політичній, економічній та ідеологічній багатоманітності – грунтується сьогодення України, її майбутнє.

13:59 01.07.2021

Чергова 9 сесія Томашпільської селищної ради відбулася

Чергова 9 сесія Томашпільської селищної ради відбулася

Розпорядженням селищного голови №180 від 22 червня 2021 р. скликано чергову 9 сесію селищної ради 8 скликання. У її роботі 25 червня 2021 р. взяли участь 23 депутати із 26 та запрошені: заступник селищного голови Віталій Годний, заступник начальника Тульчинського райвідділення поліції Сергій Капелюшний, начальник фінансового управління селищної ради Наталія Щербата, начальник відділу соціально-економічного  розвитку, ЖКГ та земельних ресурсів Павло Кушнір, начальник відділу освіти, спорту, культури та туризму Ігор Ярош, керівники комунальних установ та організацій селищної ради, старости сіл територіальної громади.

13:50 01.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь