A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Лікуєтеся в стаціонарному відділенні? Отримайте безкоштовну путівку в санаторій!

Лікуєтеся в стаціонарному відділенні? Отримайте безкоштовну путівку в санаторій!

Кожна застрахована особа (офіційно працевлаштована, в тому числі і ФОП,із заробітної плати якої сплачується ЄСВ(єдиний соціальний внесок) у Пенсійний Фонд) має право на отримання відновного лікування в санаторно-курортному закладі після перенесених захворювань і травм за рекомендацією лікуючого лікаря та за наявності висновку лікарсько-консультативної комісії, що призначаєтьсяпісля закінчення гострого періоду захворювання в разі наявності обмежень життєдіяльності і надається відповідно до профілів медичної реабілітації.Ця соціальна послуга є повноцінним продовженням стаціонарного лікування, сприяє  найшвидшому відновленню здоров'я, поверненню до праці, уникненню випадків інвалідності.

13:38 17.06.2021

Співпраця задля забезпечення надходжень до місцевого бюджету громади

Співпраця задля забезпечення надходжень до місцевого бюджету громади

Днями уповноважена особа ГУ ДПС у Вінницькій області Людмила  Сузанська  провела зустріч з Томашпільським селищним головою Валерієм Немировським, на якій обговорили  спільні зусилля з виконання дохідної частини бюджету громади, зокрема щодо загальної фінансової ситуації, дотримання податкової дисципліни суб’єктами господарювання та перспективи виконання дохідної частини бюджету громади. У засіданні “круглого столу” взяли участь начальник відділу земельних ресурсів Томашпільської селищної ради Павло Кушнір,  начальник фінансового відділу селищної ради Наталія Щербата, фахівці податкової служби Галина Крисюк, Сергій  Табан, Єлизавета Петербургська. 

08:45 17.06.2021

Пісня в серці назавжди

Пісня в серці назавжди

З дипломом    лауреата ІІІ премії у номінації  «Пісенний фольклор»  V Всеукраїнського фестивалю – конкурсу фольклорних колективів на приз Гната Танцюри повернулася наша «Вербиченька» з Гайсина, де 12 червня проходило свято народної пісні. А Софійка Перець, юна солістка ансамблю, отримала на ньому диплом лауреата І премії в номінації «Сольний народний спів» та Подяку відділу культури, молоді та спорту Гайсинської міської ради за участь у дефіле «Український національний костюм – у просторі  і часі».

14:11 15.06.2021

До уваги громадян! Змінили особисті реєстраційні дані - повідомте податкову

До уваги громадян! Змінили особисті реєстраційні дані - повідомте податкову

ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує громадянам про те, що всі фізичні особи є платниками податків та зборів. Інформація про отримані доходи, нараховані/сплачені податки та інші відомості накопичується в особових картках платників податків.

11:46 15.06.2021

До нових зустрічей, «Офф – РОУД Томашпіль»!

До нових зустрічей, «Офф – РОУД Томашпіль»!

Протягом трьох днів (11 – 13 червня)  тривав у Томашполі в урочищі «Кадуба» автомотофестиваль «Офф-РОУД Томашпіль». Протягом трьох днів адреналіном, енергією та оптимізмом змогли зарядитися як безпосередні учасники перегонів (а їх було близько сотні), так і вболівальники, дорослі й діти, гості й жителі селища, спостерігаючи за тим, що відбувається на непростих, досить жорстких трасах.

10:22 15.06.2021

Томашпільські новини спорту

Томашпільські новини спорту

Суботній день 12  червня 2021 року видався напрочуд активним в Томашполі  щодо спортивних заходів. Так на  комплексному ігровому майданчику із штучним покриттям в Томашпільській школі-гімназії проходив міжрайонний турнір із мініфутболу на Кубок мера Томашполя. В ньому взяли участь 8 юнацьких команд 2013 року народження, а саме: «Янг - бойз» та СФА – 13  з Вінниці, ДЮСШ з Мог.-Подільського, «Патріот» з Тульчина, ДЮСШ з Піщанки, «Мрія» з Вапнярки, «Олімп» з Крижополя, «Фортуна» з Томашполя.

15:57 14.06.2021

10-й конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» стартував

10-й конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» стартував

Міністерство розвитку громад та територій України проводить у 2021 році конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування». Конкурс оголошено 20 травня 2021 року під час вебінару «Успішно реалізовані громадські ініціативи та проекти - індикатор взаємодії влади та громади», який організовано Міністерством розвитку громад та територій України разом з Комітетом Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування за підтримки Програми Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні.

08:54 10.06.2021

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 5 місяців 2021 року

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 5 місяців 2021 року

Станом на 1 червня 2021 року до загального фонду бюджету Томашпільської селищної територіальної громади надійшло 36 747 974 грн. власних доходів (без врахування міжбюджетних трансфертів), що становить 120,7 % виконання до уточненого плану на 5 місяців в сумі 30 455 676 грн. та 40,8 % виконання до уточненого плану на рік в сумі 90 045 790 грн. В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження доходів загального фонду бюджету в абсолютній сумі збільшились на                       16 748 384 грн., або на 83,7, а у співставних умовах надходження збільшились на 7 169 256 грн., або на 24,2 %.

16:08 09.06.2021

Розпочато прийом он-лайн заявок на участь у конкурсі бізнес-планів для підприємців-початківців

Розпочато прийом он-лайн заявок на участь у конкурсі бізнес-планів для підприємців-початківців

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 17 квітня 2018 року №315 «Про затвердження  Положення про організацію та проведення конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи)» та в рамках  виконання заходів Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027 рокиз 25травня  2021 рокуоголошено про початок  конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців.

11:11 09.06.2021

Податкова служба Вінниччини запрошує на звірку

Податкова служба Вінниччини запрошує на звірку

ГУ ДПС у Вінницькій області запрошує платників податків регіону пройти звірку зі сплати податків. Така процедура дозволить громадянам переконатися у відсутності заборгованості перед бюджетом, а у разі її наявності  – запобігти подальшому накопиченню, вчасно сплативши борг. 

13:16 08.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь