A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Оголошення про засідання 28 позачергової сесії Томашпільської селищної ради 8 скликання

Оголошення про засідання 28 позачергової сесії Томашпільської селищної ради 8 скликання

Відповідно до розпорядження Томашпільського селищного голови №236 від 29.11.2018 року "Про скликання  28 позачергової сесії селищної ради 8 скликання", частини 7 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», регламенту селищної ради,  10 грудня 2018 року о 10.00 годині в кабінеті Томашпільського  селищного голови відбудеться   засідання 28 позачергової сесії селищної ради 8 скликання. З проектом порядку денного можна ознайомитись за посиланням

10:51 07.12.2018

Голова ОТГ провів нараду з керівниками організацій

Голова ОТГ провів нараду з керівниками організацій

Сьогодні голова Томашпільської об’єднаної територіальної громади Валерій Немировський провів традиційну понеділкову нараду з керівниками підвідомчих установ. Під час зустрічі було обговорено функціонування установ у зимовий період, забезпечення теплового режиму в медичних та освітніх закладах, підготовку та проведення новорічно-різдвяних святкувань.

11:07 03.12.2018

Безкоштовний навчальний семінар на тему "Електронна торгівля для бізнесу"!

Безкоштовний навчальний семінар на тему "Електронна торгівля для бізнесу"!

В рамках виконання плану заходів Програми економічного і соціального розвитку Вінницької області на 2018 рік, Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації  07 грудня 2018 року буде проведено навчальний семінар на тему: «Електронна торгівля для бізнесу». Учасники заходу ознайомляться з перевагами та недоліками електронної торгівлі, принципами розподілу потенційних клієнтів по стадії всього процесу від першого контакту до продажу товару або послуги, системою зовнішньої і внутрішньої комунікації в діяльності підприємств, особливостями створення продуктів для просування в Інтернеті, а також приймуть участь в обговоренні проблемних питань.  

19:00 30.11.2018

Дії населення в надзвичайних ситуаціях

Дії населення в надзвичайних ситуаціях

З метою підвищення рівня захисту цивільного населення області від непередбачуваних надзвичайних ситуацій та попередження можливих людських втрат пропонуємо ознайомитись з пам`ятками "Дії за сигналом "УВАГА ВСІМ" та  "УВАГА! ОПОВІЩЕННЯ НАСЕЛЕННЯ".

11:34 30.11.2018

Сьогодні Україна і світ вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932—1933 років

Сьогодні Україна і світ вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932—1933 років

Мільйони загиблих, тисячі ненароджених, понівечені людські долі, виснажена душа українського народу — це безпрецедентний злочин у світовій історії. Масштаб цієї трагедії важко осягнути і неможливо зрозуміти. Ім’я їй — Голодомор. Її суть — геноцид.  Вчора, напередодні так званої «чорної суботи», керівники району, представники Томашпільської об’єднаної територіальної громади, громадськість селища з квітами, лампадками та свічами, вінками із колосків  пройшли скорботною ходою з центральної площі  Томашполя до пам’ятного знаку Жертвам голодоморів 1932-1933  та 1947 років. Саме там відбулася жалобна церемонія: лунала молитва, всі завмерли в хвилині мовчання, а голова районної ради Дмитро Коритчук та секретар Томашпільської селищної ради Валентина Залюбівська звернулися до присутніх із закликом: жити так, щоб ніколи не повторилися ті страшні роки голодомору. 

09:25 24.11.2018

Томашпільска ОТГ вшaнувaлa пам’ять полеглих учaсникiв Революцiї Гiдностi 

Томашпільска ОТГ вшaнувaлa пам’ять полеглих учaсникiв Революцiї Гiдностi 

21 листопaдa, у день Гідності та Свободи, громадськість Томашполя, учасники ООС, ветерани АТО, представники влади поклали квiти до пaм’ятного знaку «Борцям за незалежність та свободу України». Під час урочистих заходів, що також пройшли в цей день у селищному будинку культури, до жителів громади, воїнів-захисників та волонтерів звернулася секретар селищної ради Валентина Залюбівська. «Свій виступ хочу розпочати словами великого сина України, просвітителя, філософа 18 століття, поета і письменника Григорія Сковороди, який так сказав про значення волі в житті людини: Що є свобода? Добро в ній якеє? Кажуть, неначе воно золотеє? Ні ж бо, не злотне: зрівнявши все злото,. Проти свободи воно лиш болото.    Тому в  усі віки і часи воля була і залишається найбільшим  багатством людини, найвищою суспільною цінністю. 

09:21 22.11.2018

Вітаємо бронзових призерів!

Вітаємо бронзових призерів!

17 листопада у Вінниці відбулися змагання чоловічих команд на Кубок області з гандболу та Кубок області з волейболу. Наші команди продемонтрували чудову гру та зайняли почесні ІІІ-і місця. 

13:19 20.11.2018

Валерій Немировський взяв участь в нараді вчителів ОТГ

Валерій Немировський взяв участь в нараді вчителів ОТГ

«Якість навченості учнів та рекомендації щодо її покращення» - такою була тема наради освітян, що відбулася вчора в НВК «Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ст.. - гімназія». Присутні на зібрані педагоги Томашпільської, Раківської та Нетребівської  шкіл мали змогу проаналізувати стан успішності своїх випускників після здачі зовнішнього незалежного оцінювання, дізнатися позицію в рейтингу районів...  Ситуація, що склалася, бажає бути кращою, а тому всім педагогічним працівникам та учням  варто докласти чимало зусиль. 

15:55 16.11.2018

Справжнім святом танцю та української народної пісні стало віншування талановитих гуртківців Будинку дитячої творчості

Справжнім святом танцю та української народної пісні стало віншування талановитих гуртківців Будинку дитячої творчості

Останні дні жовтня та початок листопада стали особливими для вихованців Будинку дитячої творчості. Наші юні танцюристи, співаки та художники поповнили свою скарбничку численними дипломами та кубками.

14:10 16.11.2018

Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

Сьогодні під час засідання виконкому, що пройшло під головуванням очільника Томашпільської ОТГ Валерія Немировського, було виділено кошти для придбання подарунків для 135 осіб з інвалідністю та 5 дітей, позбавлених батьківського піклування, що проживають на території об’єднаної територіальної громади. Рішенням членів виконкому дано дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації для капітального ремонту Меморіалу Слави в Томашполі та капітального ремонту приміщення Горишківського старостату. Також присутні заслухали звіт директора Нетребівського сільського будинку культури Марії Колодій про роботу закладу  в 2018 році та затвердили план розвитку установи на наступний рік.

13:32 15.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь