A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Сьогодні вшанували хліборобів Томашпілля

Сьогодні вшанували хліборобів Томашпілля

Перший заступник голови Томашпільської ОТГ Віталій Годний привітав працівників сільського господарства під час районних урочистостей з нагоди їх професійного свята. «З давніх-давен Україна славиться добрими, талановитими та працьовитими людьми, які понад усе шанують славні традиції свого народу та постійно дбають про землю. Саме ви, ті хто обрали для себе професію в аграрній сфері, становите міцний осередок трудівників, які забезпечують людей найнеобхіднішим для життя.   Нехай же ваша природна мудрість і досвідченість, невтомність і наполегливість стануть запорукою добрих засівів, рясних сходів та щедрих ужинків, а вміле господарювання та постійне вдосконалення своєї роботи забезпечать вигідний збут вирощеної продукції».     Грамотою Томашпільської селищної ради з врученням грошової винагороди було відзначено фермера Сергія Галушу,  а гарний настрій аграріям дарували аматори народного мистецтва Томашпільщини.

15:59 14.11.2018

481 млн. грн. власних коштів направили лісівники Вінниччини на ведення лісового та мисливського господарства за 9 місяців 2018 року

481 млн. грн. власних коштів направили лісівники Вінниччини на ведення лісового та мисливського господарства за 9 місяців 2018 року

На цьому красномовному факті наголосив начальник Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства А.О. Бондар на листопадовій колегії ВОУЛМГ, на якому розглянуто питання господарсько-фінансової діяльності держпідприємств лісового господарства області за 9 місяців 2018 року.

11:29 12.11.2018

Нетребівка відзначила храмове свято та День села

Нетребівка відзначила храмове свято та День села

 У Томашпільському районі є три храми, названі іменем великомучениці Параскеви. І найдавніший з них – у Нетребівці. Збудована більше 150 років тому, церква в селі  завжди функціонувала. У це намолене місце навіть в роки радянських гонінь приходили люди із сусідніх сіл, і навіть районів. От і цього річ, на престольний празник, який святкується 10 листопада, можна було побачити в храмі  жителів Гнаткова та Яланця. Завітав у цей день до святині і голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський. Він привітав настоятеля храму о. Анатолія та прихожан зі святом, побажавши всім ніколи не втрачати віри у краще майбутнє.

10:53 12.11.2018

Відбулася 27 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

Відбулася 27 позачергова сесія Томашпільської селищної ради 8 скликання

На 27 позачергову  сесію селищної ради 8 скликання, що відбулася 7 листопада, було винесено    46  питань, які стосувалися різних сторін життєдіяльності Томашпільської  селищної об’єднаної  територіальної громади.   В сесії взяли участь 20 депутатів  із 26-ти. 

15:12 08.11.2018

Оголошення про засідання 27 позачергової сесії Томашпільської селищної ради 8 скликання

Оголошення про засідання 27 позачергової сесії Томашпільської селищної ради 8 скликання

Відповідно до розпорядження Томашпільського селищного голови №213 від 01.11.2018 року "Про скликання  27 позачергової сесії селищної ради 8 скликання", частини 7 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», регламенту селищної ради,  7 листопада 2018 року о 10.00 годині в кабінеті Томашпільського  селищного голови відбудеться   засідання 27 позачергової сесії селищної ради 8 скликання.

14:33 05.11.2018

 Із 3 листопада розпочнеться мисливський сезон на зайця - русака, лисицю та парнокопитних тварин!

 Із 3 листопада розпочнеться мисливський сезон на зайця - русака, лисицю та парнокопитних тварин!

За повідомленням Вінницького ОУЛМГ, розпочнеться мисливський сезон в угіддях області на зайця-русака, лисицю та парнокопитних тварин усіх вікових груп із 3 листопада 2018 року та триватиме до 31 січня 2019 року. Днями полювання при колективному та облавному полюванні є субота та неділя.

15:58 30.10.2018

Відбулося засідання виконавчого комітету

Відбулося засідання виконавчого комітету

30 жовтня під головуванням Валерія Немировського відбулося засідання виконавчого комітету Томашпільської об’єднаної територіальної громади, на якому заслухали керівників структурних підрозділів селищної ради, а також старост сіл Нетребівка, Ракова, Горишківка щодо підготовки господарського комплексу ОТГ до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 роках. Член виконкому, директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Томашпільського району Світлана Куржос доповіла про виконання законодавства, спрямованого на соціально-правовий захист ветеранів війни та праці, одиноких громадян похилого віку, які потребують сторонньої допомоги на території селищної ради. За її словами, на території ОТГ соціальні послуги одиноким пристарілим особам надають 6 соціальних працівників. Також під час засідання було затверджено звіт про виконання бюджету селищної ради за 9 місяців 2018 року, заслухано головного лікаря КНП «Томашпільский ЦПМСД» Світлану Семенюк щодо виконання фінансового плану, внесено доповнення до стратегічної програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги Томашпільської ОТГ на 2018-2020 рр (місцева програма «Стоп-грип»). Також члени виконкому надали дозволи на приватизацію квартир, встановлення зовнішньої реклами біля деяких торгових точок, а 6 жителям громади надали одноразову матеріальну допомогу на лікування.

13:06 30.10.2018

Готуємось до епідсезону грипу !

Готуємось до епідсезону грипу !

Жовтень добігає кінця. Зустрічаємо епідсезон грипу та респіраторних вірусних інфекцій (ГРВІ). Як тільки «бабине літо» відгуляє , холоди принесуть зростання кількості хворих на грип та ГРВІ. В епідсезоні 2018-19 років ми очікуємо підвищення захворюваності вже в першій декаді листопада.

11:54 30.10.2018

Кампанію з вакцинації від грипу обговорили під час понеділкової робочої наради

Кампанію з вакцинації від грипу обговорили під час понеділкової робочої наради

Головною темою сьогоднішньої наради голови Томашпільської ОТГ Валерія Немировського з керівниками структурних підрозділів селищної ради стала вакцинація від грипу. Адже за повідомленням головного лікаря КНП "Томашпільский ЦПМСД" Світлани Семенюк очікувати збільшення хворих на грип-2018 уже варто в середині листопада. «Найкращий спосіб вберегтися від гострого респіраторного  захворювання, спричиненого вірусом, - щорічне вакцинування. Нарешті в аптеки Томашполя надійшла 4-компонентна вакцина «Ваксігрип Тетра» (Франція). Нею можна щеплювати дітей з трирічного віку. Кожен бажаючий може придбати її у аптеці і швидко звернутися до лікувального закладу. Адже від моменту купівлі вакцини до моменту її введення має минути не більше години. Важливо не порушити холодового ланцюга. Вакцинацію здійснюють у кабінеті щеплення центру ПМСД. Одне щеплення захищає упродовж усього сезону грипу від найбільш розповсюджених і небезпечних штамів», - наголосила Світлана Семенюк.

14:18 29.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь