A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Томашпільська громада вшанувала захисників України

Томашпільська громада вшанувала захисників України

Цьогорічне віншування нащадків козацького роду мало свої особливості. Це і урочиста хода центральною вулицею Томашполя, що віднедавна носить ім’я нашого загиблого в зоні проведення АТО земляка Ігоря Гаврилюка, і покладання квітів до пам’ятних знаків воїнам-інтонаціоналістам, Героям Небесної сотні та АТОвцям, а також загиблим у роки ІІ світової війни… А ще чудова виставка робіт юних гуртківців Будинку дитячої творчості та урочистості, під час яких звучали зворушливі вітання від Томашпільського селищного голови Валерія Немировського, старост Нетребівки та Горишківки Валентини Дубчик та Василя Григорця, керівників району, військового комісаріату  та волонтерських організацій, депутата Верховної ради Івана Спориша. Учасникам бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції було вручено  нагороди, грамоти, подяки і, звичайно, матеріальну винагороду. Та справжнім подарунком для військових став концерт, який для них підготували вихованці дитячого садочка «Сонечко», гуртківці будинку дитячої творчості, учні Томашпільської музичної школи, спортсмени-рукопашники, а також працівники селищного будинку культури.

19:09 12.10.2018

Уряд вніс зміни у порядок оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки

Уряд вніс зміни у порядок оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки

Запровадження паспорта у формі картки в Україні розпочалося у січні 2016 року, і до цього часу нові паспорти видаються лише у разі обміну паспорта замість втраченого або викраденого, а також особам, які досягли 14-річного віку та оформлюють паспорт вперше. Головною метою запровадження нового документа є безпека суспільства, захист від підроблення та крадіжки особистих даних.

09:56 10.10.2018

РОЗПОЧАВСЯ ПРИЗОВ НА СТРОКОВУ ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ

РОЗПОЧАВСЯ ПРИЗОВ НА СТРОКОВУ ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Указу  Президента України від 15 лютого 2018 року № 33/2018 “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році”, розпорядження Вінницької обласної державної адміністрації від 05 березня 2018 року № 168 “Про проведення чергових призові громадян України на строкову військову службу у 2018 році”, розпорядження Томашпільської районної державної адміністрації від 16 березня 2018 року  № 75 “Про проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2018 році”  у жовтні-листопаді 2018 року проводиться черговий призов громадян України до лав Збройних Сил України та до інших військових формувань.

08:16 10.10.2018

Укладання договору на вивезення твердих побутових відходів - обов'язок кожного

Укладання договору на вивезення твердих побутових відходів - обов'язок кожного

Чистота – чи не найголовніший атрибут затишної та комфортної громади. Томашпіль – це сотні квартир та приватних будинків, одна спільна, велика оселя для всіх і кожного. Чистота починається із сумлінного ставлення  мешканців до себе та довкілля, зі злагодженої роботи комунальних служб, селищної ради… Адже чистота  – справа спільна для всіх і кожного.

10:04 09.10.2018

Запрошуємо до участі у відкритому    міжобласному шаховому  командному  рапід-турнірі на «Кубок мера  Томашполя»

Запрошуємо до участі у відкритому    міжобласному шаховому  командному  рапід-турнірі на «Кубок мера  Томашполя»

З метою популяризації  шахової  гри   як здорового способу проведення     дозвілля, зростання кваліфікації шахістів - учасників змагань та поглиблення дружніх  відносин  між   об’єднаними територіальними громадами  України 20 жовтня   2018 року у приміщенні НВК «Томашпільська загальноосвітня-школа І-ІІІ ступенів - гімназія» проводитиметься відкритий    міжобласний шаховий  командний  рапід-турнір на «Кубок мера  Томашполя». Реєстрація  учасників змагань з 10 год. До участі запрошуються команди у складі 4 шахістів незалежно від статті. На переможців чекають грошові винагороди – 1000 грн за зайняте І командне місце, 800 грн – за ІІ місце та 600 грн – за ІІІ командне місце.

12:03 08.10.2018

Голова Томашпільської селищної ради провів робочу нараду

Голова Томашпільської селищної ради провів робочу нараду

Сьогодні голова Томашпільської об’єднаної територіальної громади Валерій Немировський провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів селищної ради. До порядку денного окрім питання підготовки закладів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період, було внесено ряд інших нагальних завдань. А це і завезення вугілля до навчальних закладів, і продовження ямкового ремонту вул. Леонтовича та пров. Івана Франка, підсипання містка на Білій, проведення туберкулінодіагностики у дітей шкільного віку тощо. Опалювальний сезон у закладах соціальної сфери Томашпільської  ОТГ розпочнеться з 16 жовтня, хоча в дошкільних установах уже він стартував ще у п’ятницю. 

11:12 08.10.2018

З 5 жовтня 2018 року фахівці органів  ДФС, Держпраці, ПФУ, Нацполіції та за участі органів місцевого самоврядування  розпочнуть комплексні перевірки з праці!

З 5 жовтня 2018 року фахівці органів ДФС, Держпраці, ПФУ, Нацполіції та за участі органів місцевого самоврядування розпочнуть комплексні перевірки з праці!

Томашпільська селищна рада інформує, що на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 05 вересня 2018 року №649-р «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення» сьогодні проводиться ретельний аналіз ризикових підприємств та недобросовісних підприємців, на яких можливі факти виявлення найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин.  З 5 жовтня 2018 року фахівці органів ДФС, Держпраці, ПФУ, Нацполіції та за участі органів місцевого самоврядування розпочнуть комплексні перевірки з праці, вже складаються списки та графіки. Найбільш проблемними галузями вважається будівництво, торгівля та готельно-ресторанний бізнес. Такі заходи, в першу чергу, спрямовуються на захист працівників, адже сьогодні вони працюють не офіційно, а завтра їм ніхто не виплатить відпускні, лікарняні та інші компенсації, вони будуть отримувати мінімальну пенсію. Крім того, від відрахувань з заробітної плати залежить наповнення бюджетів усіх рівнів. Тож, враховуючи сказане вище, Томашпільська селищна рада рекомендує врегулювати всі трудові відносини з підлеглими та вберегти себе від перевірок та штрафів.

15:50 05.10.2018

О, ВЧИТЕЛЮ, ТВОЄ ШАНУЄМО ІМ’Я!

О, ВЧИТЕЛЮ, ТВОЄ ШАНУЄМО ІМ’Я!

Святкова зала НВК «Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ступенів - гімназія» гостинно зібрала працівників закладів освіти Томашпільської ОТГ  на традиційне і всіма улюблене свято – День Учителя. Сердечно та щиро звучали вітальні слова на адресу педагогів від голови об’єднаної територіальної громади Валерія Немировського: «Шановні вчителі та вихователі, працівники будинку дитячої творчості та ветерани освітянської ниви! Прийміть найщиріші привітання з професійним святом — Днем працівника освіти! Ми живемо у час стрімких змін: невпинно здійснюється модернізація освіти, впроваджуються нові освітні технології. Але при цьому завжди залишається незмінною велика роль Учителя, наставника та вихователя. Ви присвятили своє життя благородній справі — навчанню та вихованню підростаючого покоління. 

13:51 05.10.2018

Інструкція з підготовки бюджетних запитів

Інструкція з підготовки бюджетних запитів

Відповідно до вимог статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР та  статей 20, 34, 75 та 78 Бюджетного кодексу України та з метою врахування особливостей складання проектів місцевих бюджетів видано розпорядження Томашпільського селищного голови №187 від 3 жовтня 2018 року , яким затверджено Інструкцію з підготовки бюджетних запитів за програмно-цільовим методом головними  розпорядниками бюджетних коштів до проекту бюджету об»єднаної територіальної громади.

16:30 04.10.2018

УРОЧИСТІ ПРОВОДИ ВОЯКІВ ДО ЛАВ УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ

УРОЧИСТІ ПРОВОДИ ВОЯКІВ ДО ЛАВ УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ

10 юних синів Томашпільського району урочисто проводжали до лав  української армії сьогодні у селищному будинку культури. Служитимуть у війську і томашпільчани Владислав Мазур, Михайло Олійник та Тарас Юрій, раківчанин Юрій Василишен та нетребівчанин Іван Сауляк. Окрім рідних, районного керівництва та військового комісара щасливої служби побажала юнакам і секретар селищної ради Валентина Залюбівська. Валентина Германівна вручила майбутнім солдатам пам’ятні дарунки від селищної ради, а настоятель місцевого храму отець Михаїл благословив воїнів, вручивши обереги. До сліз зворушив усіх присутніх і материнський наказ від матері Світлани Сауляк, і пов’язування вишитого рушничка, який вберігатиме синочків від усіх невдач і завжди повертатиме їх до отчого дому.  І ось звучить клятва призовника, яку зачитав Владислав Мазур, і залою лине впевнене «Клянемось! Клянемось! Клянемось!»

16:11 02.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь