A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Голова Томашпільської селищної ради провів робочу нараду

Голова Томашпільської селищної ради провів робочу нараду

Сьогодні голова Томашпільської об’єднаної територіальної громади Валерій Немировський провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів селищної ради. До порядку денного окрім питання підготовки закладів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період, було внесено ряд інших нагальних завдань. А це і завезення вугілля до навчальних закладів, і продовження ямкового ремонту вул. Леонтовича та пров. Івана Франка, підсипання містка на Білій, проведення туберкулінодіагностики у дітей шкільного віку тощо. Опалювальний сезон у закладах соціальної сфери Томашпільської  ОТГ розпочнеться з 16 жовтня, хоча в дошкільних установах уже він стартував ще у п’ятницю. 

11:12 08.10.2018

З 5 жовтня 2018 року фахівці органів  ДФС, Держпраці, ПФУ, Нацполіції та за участі органів місцевого самоврядування  розпочнуть комплексні перевірки з праці!

З 5 жовтня 2018 року фахівці органів ДФС, Держпраці, ПФУ, Нацполіції та за участі органів місцевого самоврядування розпочнуть комплексні перевірки з праці!

Томашпільська селищна рада інформує, що на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 05 вересня 2018 року №649-р «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення» сьогодні проводиться ретельний аналіз ризикових підприємств та недобросовісних підприємців, на яких можливі факти виявлення найманих працівників без оформлення з ними трудових відносин.  З 5 жовтня 2018 року фахівці органів ДФС, Держпраці, ПФУ, Нацполіції та за участі органів місцевого самоврядування розпочнуть комплексні перевірки з праці, вже складаються списки та графіки. Найбільш проблемними галузями вважається будівництво, торгівля та готельно-ресторанний бізнес. Такі заходи, в першу чергу, спрямовуються на захист працівників, адже сьогодні вони працюють не офіційно, а завтра їм ніхто не виплатить відпускні, лікарняні та інші компенсації, вони будуть отримувати мінімальну пенсію. Крім того, від відрахувань з заробітної плати залежить наповнення бюджетів усіх рівнів. Тож, враховуючи сказане вище, Томашпільська селищна рада рекомендує врегулювати всі трудові відносини з підлеглими та вберегти себе від перевірок та штрафів.

15:50 05.10.2018

О, ВЧИТЕЛЮ, ТВОЄ ШАНУЄМО ІМ’Я!

О, ВЧИТЕЛЮ, ТВОЄ ШАНУЄМО ІМ’Я!

Святкова зала НВК «Томашпільська ЗОШ І-ІІІ ступенів - гімназія» гостинно зібрала працівників закладів освіти Томашпільської ОТГ  на традиційне і всіма улюблене свято – День Учителя. Сердечно та щиро звучали вітальні слова на адресу педагогів від голови об’єднаної територіальної громади Валерія Немировського: «Шановні вчителі та вихователі, працівники будинку дитячої творчості та ветерани освітянської ниви! Прийміть найщиріші привітання з професійним святом — Днем працівника освіти! Ми живемо у час стрімких змін: невпинно здійснюється модернізація освіти, впроваджуються нові освітні технології. Але при цьому завжди залишається незмінною велика роль Учителя, наставника та вихователя. Ви присвятили своє життя благородній справі — навчанню та вихованню підростаючого покоління. 

13:51 05.10.2018

Інструкція з підготовки бюджетних запитів

Інструкція з підготовки бюджетних запитів

Відповідно до вимог статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР та  статей 20, 34, 75 та 78 Бюджетного кодексу України та з метою врахування особливостей складання проектів місцевих бюджетів видано розпорядження Томашпільського селищного голови №187 від 3 жовтня 2018 року , яким затверджено Інструкцію з підготовки бюджетних запитів за програмно-цільовим методом головними  розпорядниками бюджетних коштів до проекту бюджету об»єднаної територіальної громади.

16:30 04.10.2018

УРОЧИСТІ ПРОВОДИ ВОЯКІВ ДО ЛАВ УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ

УРОЧИСТІ ПРОВОДИ ВОЯКІВ ДО ЛАВ УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ

10 юних синів Томашпільського району урочисто проводжали до лав  української армії сьогодні у селищному будинку культури. Служитимуть у війську і томашпільчани Владислав Мазур, Михайло Олійник та Тарас Юрій, раківчанин Юрій Василишен та нетребівчанин Іван Сауляк. Окрім рідних, районного керівництва та військового комісара щасливої служби побажала юнакам і секретар селищної ради Валентина Залюбівська. Валентина Германівна вручила майбутнім солдатам пам’ятні дарунки від селищної ради, а настоятель місцевого храму отець Михаїл благословив воїнів, вручивши обереги. До сліз зворушив усіх присутніх і материнський наказ від матері Світлани Сауляк, і пов’язування вишитого рушничка, який вберігатиме синочків від усіх невдач і завжди повертатиме їх до отчого дому.  І ось звучить клятва призовника, яку зачитав Владислав Мазур, і залою лине впевнене «Клянемось! Клянемось! Клянемось!»

16:11 02.10.2018

«Мої роки – моє багатство»

«Мої роки – моє багатство»

Під такою назвою у закладах культури Томашпільської об’єднаної територіальної громади відбулися святкові заходи, присвячені Міжнародному дню людей похилого віку та Дню Ветерана. 

19:13 01.10.2018

Кубок мера Томашполя вибороли вінничани

Кубок мера Томашполя вибороли вінничани

29-30 вересня в Томашполі проходили змагання з гандболу на Кубок мера нашого селища. За високу нагороду та медалі різного ґатунку боролися сім команд: «ВДПУ» м. Вінниця, ГК «Вечірня Вінниця», «Легіон» м. Київ, а також команди з Хмільника, Хмельницького, Сквири та Томашпільської ОТГ  - ГК «Олімпік». Два дні цікавого протистояння, захоплюючих моментів та азарту… Дуже порадували грою томашпільські спортсмени, які змогли «вирвати перемогу» в досвідченої команди «Вечірня Вінниця» і посісти ІІІ призове місце. Другими стали кияни, а Кубок мера Томашполя  та золоті нагороди виборола команда «ВДПУ» м. Вінниці. Дуже приємно, що деякі гравці ГК «Олімпік» були відзначені особистими нагородами: Олександр Продан був визнаний «Кращим воротарем», Віталій Пшеничний – «Кращим молодим гравцем» . Томашпільський селищний голова Валерій Немировський подякував всім спортсменам, які приїхали до Томашполя і продемонстрували гарну гру. Переможці окрім медалей також отримали від Валерія Федоровича і призові: 2000 грн за І місце, 1500 грн – за ІІ місце та 1000 грн – за третє. Всі свої виграшні кошти команди- переможці вирішили передати на лікування п’ятирічного Івасика Бедрія, якому діагностовано ембріональну пухлину мозку.

17:56 30.09.2018

Сьогодні стартував гандбольний турнір на Кубок мера Томашполя

Сьогодні стартував гандбольний турнір на Кубок мера Томашполя

Уже всьоме Томашпіль гостинно зустрічає гандбольні команди з усієї України, які бажають позмагатися за Кубок мера. Цьогоріч до нашого селища завітало 6 команд: «ВДПУ» м. Вінниця, ГК «Вечірня Вінниця», «Легіон» м. Київ, а також команди з Хмільника, Хмельницького та Сквири. Честь Томашпільської об’єднаної громади захищатиме гандбольний клуб «Олімпік».  

15:16 29.09.2018

Томашпільська громада долучилася до Всеукраїнської акції-флешмобу «Усиновлення – це любов назавжди»

Томашпільська громада долучилася до Всеукраїнської акції-флешмобу «Усиновлення – це любов назавжди»

Cьогодні о 14 годині в залі Томашпільського будинку дитячої творчості стартувала Всеукраїнська акції-флешмобу «Усиновлення – це любов назавжди», завданням якої було привернути увагу до дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання стереотипів та інформування громадян про маленьких українців різного віку, їх братиків та сестричок, які виховуються інтернат них закладах і очікують на усиновлення. З цікавістю слухали присутні інформацію начальника служби у справах дітей райдержадміністрації Оксани Ярош. А потім юні танцюристи,тримаючи в руках кульки, створили велике серце, у середині якого молодші школярі тримали фото діток, які чекають на усиновлення. Також працівники Томашпільської селищної ради спільно з районною службою у справах дітей провели вуличну акцію, розповсюдивши серед населення інформаційні брошурки про усиновлення та сімейні форми виховання.

15:22 28.09.2018

Вшанували бібліотекарів Томашпільської об’єднаної територіальної  громади

Вшанували бібліотекарів Томашпільської об’єднаної територіальної громади

30 вересня, у день вшанування святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, бібліотекарі України святкуватимуть своє професійне свято. Напередодні голова Томашпільської об’єднаної територіальної громади Валерій Немировський зустрівся з бібліотекарями Томашполя, Нетребівки та Горишківки, аби привітати їх з професійним святом.

09:59 28.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь