A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Світличка «У Матусі» відсвяткувала восьмиріччя

Світличка «У Матусі» відсвяткувала восьмиріччя

В Україні дошкільні заклади, що діють при храмах, можна порахувати на пальцях однієї руки. Одним із них є чудова світличка «У Матусі», яка 8 років тому з ініціативи настоятеля Томашпільського костелу о. Станіслава відкрила свої двері для малечі. Тут дітвора, не лише римо-католицького віросповідання, а й православного, пізнають світ в атмосфері дружелюбності, духовності та смирення. І ось сьогодні, з  нагоди 8 річниці з дня відкиття, юні вихованці світлички зібралися в костелі Матері Божої з гори Кармель на святкову Божу службу, де отримали спеціальне благословення настоятеля.  І як годиться, на свято запросили гостей. Серед них – голова селищної ради Валерій Немировський, депутат обласної ради, голова ГО «Життя та розвиток громад» Лариса Білозір, ініціаторка та натхненниця відкриття світлички Олена Годна. Малеча віншувала гостей віршами, пісеньками, молитвами та духмяним короваєм. І який же день народження без подарунків?! А їх сьогодні було чимало: різнокольорові сучасні іграшки, навчальні матеріали та розвиваючі ігри, а ще спеціальний дитячий килимок, на якому із задоволенням одразу почала гратися дітвора, - подарунки від Лариси Миколаївни. Валерій Федорович є постійним меценатом світлички, зокрема, та костелу, загалом. Він разом зі своєю дружиною Наталією Євстафієвною постійно поповнюють запаси продуктів харчування світлички.І сьогоднішній день не став винятком. Дитячій радості не було меж!

15:25 13.09.2018

ЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЯ ДО ЗБОРУ ПРОПОЗИЦІЙ!

ЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЯ ДО ЗБОРУ ПРОПОЗИЦІЙ!

Томашпільська селищна  рада в рамках підписання Угоди мерів розпочала роботу по написанню Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату (ПДСЕРК). План дій сталого енергетичного розвитку та клімату (ПДСЕРК) – це комплекс стратегічних проектів щодо вдосконалення всіх сфер і галузей ОТГ з урахуванням можливих джерел та механізмів їх фінансування, а також їх впливу на зменшення викидів СО2, пом’якшення наслідків зміни клімату та адаптації до 2030 року.

15:14 13.09.2018

До уваги жителів Томашполя!

До уваги жителів Томашполя!

  За повідомленням Томашпільських електричних мереж 12 вересня 2018 року буде здійснюватися розчистка ліній електропередач від гілок дерев та порослі, а тому з 9.30 год. до 16.30 год. буде відсутня напруга по вулицях Криворучка, Робітничо-Селянській, Черняхівського, Данила Нечая, частково Кирила Стеценка та Івана Богуна.

14:13 10.09.2018

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

  Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15  листопада 2017 року №877 «Про затвердження Порядку та умов надання у  2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа», Томашпільською селищною радою розглядаються  пропозиції щодо купівлі житлових приміщень  (1 кімнатні квартири!!!! Або інше) для дітей-сиріт та  осіб з їх числа. За додатковою інформацією звертатися за телефонами:  2-14-82 та 096-949-75-48.

11:04 10.09.2018

О, спорт! Ти – мужність! Ти – натхнення!

О, спорт! Ти – мужність! Ти – натхнення!

Під такою назвою 7 вересня на селищному стадіоні «Колос» пройшло районне святкування Дня фізичної культури, участь в якому взяв голова Томашпілььскої селищної ради Валерій Немировський.    Вітаючи шанувальників спорту, меценатів та вболівальників, очільник об’єднаної територіальної громади зазначив: «Наша Томашпільська громада має ким гордитися. Адже спортивні команди селищної дитячо-юнацької спортивної школи демонструють чудові показники, здобуваючи перемоги на Всеукраїнських, обласних та районних змаганнях.     Без сумніву, у цьому великий внесок тренерів  Костянтина Єгорова, Івана Спринчака, Федора та Сергія Водянюків, Анатолія Чоловського, Валентина Кучковського, Дениса Спринчака, Федора та Марії Олійників. Велика вдячність вам, шановні, за вагомий особистий внесок у розвиток фізкультури та спорту на теренах нашої громади. Дякую також нашим ветеранам, які є гарним зразком для молоді».

10:25 08.09.2018

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15  листопада 2017 року №877 « Про затвердження Порядку та умов надання у  2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа»,  Томашпільською селищною радою  розглядаються  пропозиції щодо купівлі житлових приміщень  ( 1 кімнатні квартири!!!! або інше) для дітей-сиріт та  осіб з їх числа.За додатковою інформацією звертатися за телефонами:  2-14-82 та моб (097)704-20-18 (Вікторія Віталіївна).  

12:51 07.09.2018

Відбулося засідання виконавчого комітету

Відбулося засідання виконавчого комітету

7 вересня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Томашпільської об’єднаної територіальної громади, на якому було розглянуто питання взяття  на квартирний облік двох дітей-сиріт, що проживають на території Раківського старостату. Одноголосно члени виконкому позитивно прийняли рішення, що дасть змогу залучити державні кошти на придбання житла для цих дітей-сиріт.

12:31 07.09.2018

Безоплатна правова допомога

Безоплатна правова допомога

В рамках реалізації правопросвітницького проекту "Я маю право", з метою підвищення рівня правової культури та правової свідомості громадян Міністерство юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги та територіальними органами юстиції, за підтримки USID "Нове правосуддя" та іншими донорами інформують громадян щодо використання та захисту їхніх прав у повсякденному житті. : 

15:42 06.09.2018

До уваги споживачів природного газу!

До уваги споживачів природного газу!

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ В ОСОБИСТОМУ КАБІНЕТІ 104. Зареєструватися для користування особистим кабінетом і мобільним додатком 104 Mobile (для Android) може фізична особа – побутовий споживачі природного газу – власник особового рахунку в будь-якому з газопостачальних підприємств, що зазначені тут і у процесі реєстраціїї - знадобиться вибрати постачальника газу). У період 30-31 до 4-5 числа місця система може бути перевантажена через масову передачу показань лічильників користувачами особистих кабінетів. Тож зареєструватись буде важко. Радимо реєструватись з 6 до 25 числа.

13:20 05.09.2018

Оголошення про засідання 25 чергової сесії Томашпільської селищної ради 8 скликання

Оголошення про засідання 25 чергової сесії Томашпільської селищної ради 8 скликання

Відповідно до розпорядження Томашпільського селищного голови №165 від 31.08.2018 року "Про скликання  25 чергової сесії селищної ради 8 скликання", частини 7 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», регламенту селищної ради,  14 вересня 2018 року о 10.00 годині в кабінеті Томашпільського  селищного голови відбудеться   засідання 25 чергової сесії селищної ради 8 скликання. З проектом порядку денного можна ознайомитись за посиланням http://gromada.org.ua/gromada/tomashpilska/poryadok-dennij-zasidannya-sesii-13-38-05-20-03-2017/

09:18 04.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь