A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

У Томашпільській об єднаній територіальній громаді відкрито новий, сучасний стоматологічний кабінет!!!

У Томашпільській об єднаній територіальній громаді відкрито новий, сучасний стоматологічний кабінет!!!

З ініціативи селищного голови Томашполя, за активної підтримки депутатів селищної ради,  працівників  Томашпільського селищного центру медико-санітарної допомоги Томашпільської селищної ради втілилося в життя ще одне починання, а саме: 3 липня відкрито новий, сучасний стоматологічний кабінет у Томашпільській об єднаній територіальній громаді. 

16:19 03.07.2018

ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!!!

ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!!!

27 червня 15.30 год. у селищному будинку культури  відбулись  урочисті заходи з нагоди  святкування 22-ї річниці  Конституції  України.   З вітальним словом до присутніх звернувся Томашпільський селищний голова Валерій Немировський, щиросердно привітав усіх зі святом, побажав миру, міцного богатирського здоров’я, матеріального процвітання нашого краю та збагачення кожної родини, кожного жителя зокрема.  Про історію конституційного процесу в Україні, починаючи з княжої доби і до сьогодні, розповіла вчитель історії та правознавства Томашпільської школи – гімназії  Надія Мельничук. Присутні мали  можливість переглянути документальний фільм про історичні моменти прийняття Верховною Радою Конституції України 28 червня 1996 року.

11:30 02.07.2018

Вітання до Дня Конституції

Вітання до Дня Конституції

ДОРОГІ  ЖИТЕЛІ ТОМАШПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ! Сьогодні ми відзначаємо двадцять другу річницю від дня ухвалення Конституції України – головного документа, який окреслює основні права людини, визначає територіальний устрій держави, демократичні засади її розвитку.

08:00 28.06.2018

ДЕНЬ МОЛОДІ - 2018

ДЕНЬ МОЛОДІ - 2018

Щороку в останню неділю червня  Україна  відзначає День молоді. Саме в  неділю, 24 червня,  в центрі селища на чудовій площі біля прекрасного фонтану зібралися  томашпільчани, гості селища на святкування Дня  молоді у Томашполі.

12:43 25.06.2018

22 червня – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

22 червня – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Минули вже не роки – десятиліття минули з того дня, коли тихий літній ранок 22 червня 1941 року сколихнули смертоносні страхітливі вибухи перших авіабомб, які скинули фашистські літаки на мирні міста – Київ, Мінськ, Севастополь… .

10:40 22.06.2018

ЗАСІДАННЯ ОПІКУНСЬКОЇ РАДИ

ЗАСІДАННЯ ОПІКУНСЬКОЇ РАДИ

Засідання опікунської ради, що діє при Томашпільській селищній раді та до якої входять  соціальні працівники, педагоги, медики, - відбулося 20 червня. 

12:01 20.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь