A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Перевірили готовність освітній закладів до нового навчального року

Перевірили готовність освітній закладів до нового навчального року

  Зовсім скоро розпочнеться новий 2018-2019 навчальний рік. У Томашпільській об’єднаній громаді була створена  комісія, що детально перевірила підготовку загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних установ до роботи в новому навчальному році. Очолив комісію голова селищної ради Валерій Немировський. Спеціалісти селищного відділу освіти, а також представники МНС та санітарно-епідеміологічної служби відзначили, що всі освітні заклади об’єднаної громади стовідсотково готові до роботи.

16:53 20.08.2018

240 жителів громади обстежили зір у рамках соціальної ініціативи Лариси Білозір «Лікар у село»

240 жителів громади обстежили зір у рамках соціальної ініціативи Лариси Білозір «Лікар у село»

  Упродовж 14-15 серпня у Горишківському, Нетребівському та Раківському ФАПах лікарі вінницької офтальмологічної клініки здійснювали прийом бажаючих обстежити свій зір.

08:17 16.08.2018

Медичний вівторок у Горишківці

Медичний вівторок у Горишківці

  Цьогорічний медовий Спас  запам’ятається жителям Горишківки, без сумніву,  як наймедичніший вівторок.  Адже саме сьогодні у місцевому ФАПі  в рамках соціальної ініціативи депутата обласної ради, голови ГО «Життя та розвиток громад» Лариси Білозір здійснювали прийом лікарі офтальмологічної клініки «Оптимал».

16:00 14.08.2018

Пройдіть безкоштовне обстеження зору!

Пройдіть безкоштовне обстеження зору!

 У рамках соціальної ініціативи депутата Вінницької обласної ради, голова громадської організації  «Життя та розвиток громад» Лариси Білозір «Лікар у село» у селах Томашпільської ОТГ пройде БЕЗКОШТОВНИЙ прийом лікарів Вінницької офтальмологічної клініки «ОПТИМАЛ».   Тож, 14 серпня 2018 року з 9.30 год. до 15.00 год. лікарі-офтальмологи обстежуватимуть бажаючих в Горишківському ФАПі, а 15 серпня  з 9.00 год. до 15.00 год. – у Нетребівському. Усі, хто за рекомендацією лікаря потребуватиме окулярів, отримають їх безкоштовно. Не будьте байдужі до власного здоров’я – обстежте свій зір!

11:13 13.08.2018

Очільник Томашпільської ОТГ привітав ветеринарів з професійним святом

Очільник Томашпільської ОТГ привітав ветеринарів з професійним святом

  У другу неділю серпня в Україні відзначається професійне свято - День працівників ветеринарної медицини, яке започатковане Указом Президента України ще у 2001 році. Святкується воно традиційно, і цей рік не став винятком, а тому Томашпільський селищний голова Валерій Немировський завітав до Томашпільського районного Управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області, щоб привітати дружню родину ветеринарів зі святом.

10:33 13.08.2018

Пофарбували дитячий майданчик

Пофарбували дитячий майданчик

Дитячий майданчик в центрі Томашполя, без сумніву, найулюбленіше місце проведення вільного часу для малечі. Але під впливом природних явищ фарба на ньому полущилася, місцями її нема зовсім. Тому з ініціативи колективу Томашпільської селищної ради 10 серпня відбулася акція з благоустрою, під час якої дитячі споруди було пофарбовано у яскраві кольори.

14:35 10.08.2018

Шановні батьки, дідусі, бабусі!

Шановні батьки, дідусі, бабусі!

Дитячий ігровий майданчик – гарне місце відпочинку для ваших дітей, онуків. Але зараз він потребує нашої спільної уваги, бо під впливом природних явищ фарба на ньому полущилася, місцями її нема зовсім. Тож запрошуємо Вас 10 серпня долучитися до акції з благоустрою , під час якої й пофарбуємо наш майданчик. З собою беріть малярську щітку, баночку для фарби. Зустрінемося 10 серпня  о 8.30 год.

10:57 09.08.2018

Відбулося  друге засідання робочої групи  з добровільного приєднання сіл до Томашпільської ОТГ

Відбулося  друге засідання робочої групи  з добровільного приєднання сіл до Томашпільської ОТГ

Під керівництвом  Томашпільського селищного голови Валерія Немировського відбулося друге засідання робочої групи з добровільного приєднання  8 сіл  району до Томашпільської селищної об’єднаної громади. Під час зібрання члени робочої групи, серед яких сільські голови та секретарі  Антонівки, Пилипи-Борівських, Яланця, Кислицького, Паланки, Пеньківки, Рожнятівки та Жолобів,  підготували проекти рішення  про схвалення добровільного приєднання сільських рад, прописали плани організаційних заходів та перелік завдань по кожній територіальній громаді.  

09:44 09.08.2018

Увага! Конкурс!

Увага! Конкурс!

Відповідно до статті 10 Закону України «Про службу  в органах місцевого самоврядування»  ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС на  зайняття вакантної посади спеціаліста-юрисконсульта відділу юридичного та кадрового забезпечення Томашпільської селищної ради.

08:48 03.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь