A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Першовересневе свято у Томашпільській школі-гімназії

Першовересневе свято у Томашпільській школі-гімназії

 Переливами малинового дзвоника розпочався новий 2018-2019 навчальний рік для 866 учнів НВК «Томашпільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія». Першовересневе свято зібрало на подвір’ї школи всю учнівську, педагогічну та батьківську родину. Завітав привітати школяриків із новою сходинкою в їхньому шкільному житті й голова Томашпільської селищної ради, який побажав дітям крокувати впевнено стежиною знань, а педагогам  - і надалі засівати в дитячі душі зерна розумного, доброго, вічного. За словами директора навчальної установи Павла Антонишина, в Новій Українській Школі навчатимуться 121 першокласник, класні кімнати для яких обладнанні згідно з вимогами ноутбуками, принтерами, плазмовими телевізорами, гарно облаштовані всі 4 спальні. Томашпільською селищною радою на кожного першокласника виділено суму в 3,4 тис. грн., у той час як середній загальноукраїнський показник становить 2,2 тис. грн.

12:24 01.09.2018

Відбулося засідання виконавчого комітету

Відбулося засідання виконавчого комітету

Актуальні питання життєдіяльності Томашпільської об’єднаної територіальної громади було розглянуто під час засідання виконавчого комітету, що відбулося сьогодні. Члени виконкому заслухали інформацію начальника відділу освіти селищної ради Ігоря Яроша щодо готовності освітніх закладів до роботи у 2018-1019 навчальному році, а також про виконання всеобучу на території Томашпільської селищної ради. Про стан та заходи з додержання законодавства з питань землекористування на території селищної ОТГ доповів начальник відділу соціально-економічного розвитку, ЖКГ та земельних відносин Павло Кушнір. Учасники зібрання також заслухали звіт заступника начальника фінансового відділу Наталії Щербатої про виконання бюджету селищної об’єднаної громади за І півріччя 2018 року та прийняли низку інших важливих рішень.

14:40 31.08.2018

Серпнева конференція освітян

Серпнева конференція освітян

Невдовзі шкільний дзвоник знову нагадає про щедроти місяця вересня та об’єднає педагогів, учнів, батьків у велику громаду однодумців. І вже традиційно напередодні Першовересня відбулася серпнева освітянська конференція, участь у якій взяв голова Томашпільської об’єднаної територіальної громади Валерій Немировський, керівники та педагоги загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних закладів освіти.

14:11 30.08.2018

У Томашполі вшанували пам'ять загиблих в Іловайській трагедії воїнів

У Томашполі вшанували пам'ять загиблих в Іловайській трагедії воїнів

29 серпня Верховна Рада України постановила проголосити в Україні  Днем вшанування пам’яті загиблих учасників АТО з метою належного вшанування пам'яті загиблих учасників Антитерористичної операції в Україні, українських військовослужбовців та учасників добровольчих батальйонів, утвердження високої патріотичної культури в суспільстві, виховання в молоді поваги до полеглих за незалежність Батьківщини.

16:20 29.08.2018

Наші шахісти знову переможці!

Наші шахісти знову переможці!

На міжрайонному шаховому турнірі, що відбувся 26 серпня з нагоди дня народження селища Тростянець, команда Томашпільської селищної ради стала переможцем. Наші шахісти Павло Барчишин, Василь Поштар, Володимир Павловський та Микола Єрьомін впевнено обіграли спортсменів із 7 команд. Щиро вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів!

12:16 28.08.2018

 «ТОМАШПІЛЬ МІЙ  КАЛИНОВИЙ! МОЯ ТИ ГОРДІСТЬ ВІКОВА!»

 «ТОМАШПІЛЬ МІЙ  КАЛИНОВИЙ! МОЯ ТИ ГОРДІСТЬ ВІКОВА!»

  Саме під такою назвою наше рідне селище святкувало 402 річницю з дня першої письмової згадки в літописах. 22 серпня до Томашполя з’їхалися його сини та доньки з різних куточків України, завітали і гості з сусідньої Молдови, депутат Вінницької обласної ради, голова громадської організації «Життя та розвиток громад» Лариса Білозір, очільники територіальних громад Шпикова та Городківки, а також чимало жителів та гостей Томашпільської об’єднаної територіальної громади, аби у дружньому колі відсвяткувати чудову подію.

08:24 25.08.2018

З 27 річницею незалежності України!

З 27 річницею незалежності України!

Шановні жителі та гості Томашпільської об’єднаної територіальної громади! Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди великого свята – Дня незалежності України! Це свято пам’яті багатьох  поколінь, що творили націю, боролися за її майбутнє. У 2018 році Україна відзначає 27 річницю своєї незалежності  та сторіччя відродження української державності. Упродовж тисячолітньої історії однією з основоположних цінностей українців було прагнення свободи. Саме це спонукало їх в усі часи боротися за незалежність. На початку ХХ століття, у часи Української революції  1917-1921 років українці змогли відродити державність, а 24 серпня 1991 року Актом проголошення незалежності України вона була відновлена. Нині, в умовах агресії з боку Росії, Україна продовжує відстоювати власну свободу та цілісність держави. Бажаю кожному з вас, шановні, добра та злагоди, мирного неба над головою, достатку та любові. Шануймо Україну, її цінності та мову, любімо її як матір, яка потребує нашої турботи. З Днем незалежності! Зі святом!                                    Валерій Немировський,  голова Томашпільської об’єднаної територіальної громади.

11:05 24.08.2018

Томашпіль готується до святкування Дня незалежності та Дня селища

Томашпіль готується до святкування Дня незалежності та Дня селища

  Завтра, 22 серпня, Томашпіль святкуватиме день народження держави та власні іменини. А тому уже о 6.30 год. колектив Томашпільської селищної ради, а також працівники освіти, культури, медицини селища та комунальники взялися за прибирання території рідного містечка. Дружно та злагоджено білили,  замітали, боролися зі сміттям – робили все для того аби Томашпіль зустрів подвійне свято охайним та затишним.

12:00 21.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь